Mandarić: Upam, da Ljubljančani tega ne bodo brali

Foto: Saša Despot Milan Mandarić
Era Milana Mandarića se, kot kaže, približuje koncu.
Oglej si celoten članek

Ameriški mogotec srbskih korenin Milan Mandarić, aktualni lastnik slovenskega prvaka iz Ljubljane, naj bi se po koncu letošnje sezone poslovil od Olimpije. Tako je namignil na tiskovni konferenci v Banjaluki, kjer je spregovoril tudi o možnosti prevzema nogometnega kluba FK Borac.

Olimpija je na sobotni prijateljski tekmi premagala Borac, po zmagi pa je tamkajšnje medije spregovoril Mandarić, ki je očitno upal, da njegove besede ne bodo dospele do Slovenije.

"Ko sem prišel, sem Ljubljančanom obljubil, da bom Olimpiji povrnil nekdanji ugled. Da bo znova v ponos ne samo Ljubljani in Sloveniji, temveč celotni regiji. Upam, da tega ne bodo prebrali, ampak to je verjetno moja zadnja sezona v Ljubljani. Želim si, da osvojimo še eno prvenstvo in da v Evropi naredimo korak naprej. S tem zaključujem svojo misijo," je spregovoril o možnosti poslovnega sodelovanja z banjaluškim kolektivom.

"Adijo, Milan!" Dragonsi ga podijo, Mandarić jim odgovarja

"Vse je mogoče. Obstaja realna možnost, da bom nekega dne finančno pomagal Borcu. To je ambiciozen klub z veliko energije. Prisotna je velika želja, da Borac postane pomemben nogometni akter v regiji, ne samo v domačem prvenstvu, temveč celotni regiji in Evropi. Meni je to všeč. Rad imam ljudi z energijo, željo in ambicijami. Če lahko temu še nekaj dodam, se jim bom pridružil," je dodal 80-letnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.