Šport > Nogomet
3120 ogledov

Mandarić: Upam, da Ljubljančani tega ne bodo brali

Milan Mandarić Saša Despot
Era Milana Mandarića se, kot kaže, približuje koncu.

Ameriški mogotec srbskih korenin Milan Mandarić, aktualni lastnik slovenskega prvaka iz Ljubljane, naj bi se po koncu letošnje sezone poslovil od Olimpije. Tako je namignil na tiskovni konferenci v Banjaluki, kjer je spregovoril tudi o možnosti prevzema nogometnega kluba FK Borac.

Olimpija je na sobotni prijateljski tekmi premagala Borac, po zmagi pa je tamkajšnje medije spregovoril Mandarić, ki je očitno upal, da njegove besede ne bodo dospele do Slovenije.

"Ko sem prišel, sem Ljubljančanom obljubil, da bom Olimpiji povrnil nekdanji ugled. Da bo znova v ponos ne samo Ljubljani in Sloveniji, temveč celotni regiji. Upam, da tega ne bodo prebrali, ampak to je verjetno moja zadnja sezona v Ljubljani. Želim si, da osvojimo še eno prvenstvo in da v Evropi naredimo korak naprej. S tem zaključujem svojo misijo," je spregovoril o možnosti poslovnega sodelovanja z banjaluškim kolektivom.

Milan Mandarić "Adijo, Milan!" Šport Dragonsi ga podijo, Mandarić jim odgovarja

"Vse je mogoče. Obstaja realna možnost, da bom nekega dne finančno pomagal Borcu. To je ambiciozen klub z veliko energije. Prisotna je velika želja, da Borac postane pomemben nogometni akter v regiji, ne samo v domačem prvenstvu, temveč celotni regiji in Evropi. Meni je to všeč. Rad imam ljudi z energijo, željo in ambicijami. Če lahko temu še nekaj dodam, se jim bom pridružil," je dodal 80-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.