Šport > Nogomet
601 ogledov

Mandarić ne želi ponoviti napake

Milan Mandarić Saša Despot
Predsednik slovenskega prvaka se otepa ponudb.

Nogometaši Olimpije so v četrtek s skupnim izidom 6:2 izločili severnoirski Crusaders in se prebili 3. krog kvalifikacij za evropsko ligo. Na povratni tekmi jih je vodil Aleksandar Linta, ki je moštvo začasno prevzel po odhodu Ilije Stolice. Kot pravi predsednik kluba Milan Mandarić, bo Linta še nekaj časa opravljal to delo.

Mandarić, ki ga zaradi bolezni ni bilo v Belfastu, je bil zadovoljen s tem, kar je pokazala Olimpija, "igrali smo toliko, kolikor je bilo potrebno za napredovanje." Ob vrnitvi ekipe na brniško letališče pa se je dotaknil tudi vprašanja glede novega trenerja. Linta je namreč po hitrem odhodu Stolice začasna rešitev.

"Nismo še našli novega trenerja. Pri Stolici je bilo vse pod nekim pritiskom, prehitro, tako da tokrat ne bomo hiteli. Do nadaljnjega bomo podprli Aleksandra. Čakajo nas štiri tekme v 14 dneh, tako da ne bi bilo v redu, da na hitro iščem trenerja in da ne podprem mož, ki so prevzeli odgovornost v tem položaju," je na Brniku povedal Mandarić in dodal, da obstaja ogromno strategov, ki se sami ponujajo Olimpiji. O imenih ni spregovoril.

"Kar zadeva trenerja, moramo odpreti oči in ušesa, da pripeljemo takšnega, ki ga ne bomo menjali. Kdorkoli bo prišel, mora razumeti vizijo Olimpije. Da tako dobimo nagrado za ta stres, ki se je zgodil s to menjavo," je dodal Mandarić in glede imenovanja Stolice povedal: "Večina mi je rekla, da je to fantastičen, mlad, ambiciozen trener, zdaj pravijo, da ni bil v redu. Nočem govoriti slabo o njem, ker je dober človek, vse je bilo lepo zamišljeno, a pri delu se ni dogajalo to, kar bi bilo treba. Tako da nisem imel izbire. Ni lahko, ampak klub je večji od predsednika, igralcev, trenerja."

Dodal je, da si je želel Slovenca za trenerja, "a Slovenec ni želel priti". Pri tem je omenil tudi Slavišo Stojanovića. "Toda ne bom več o tem govoril, sčasoma boste izvedeli, kaj se dogaja glede novega trenerja."

Komentarjev 1
  • Amy_Blacket 11:00 04.avgust 2018.

    Google zdaj plačuje tedensko spletno delo na domu od $ 7836 do $ 1253. In sem zaslužil prvi mesec v višini 28735 $ in 36582 $ v zadnjem mesecu. Sem redni študent in to delo opravljam samo delno za 3-4 ...prikaži več ure na dan. Vsi morajo poskusiti to delo zdaj, tako da sleditee tej spletni strani.... ........... ❥❥❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com

Sorodne novice