Mandarić zapušča Olimpijo, razkrit tudi njegov naslednik

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Po poročanju Dela se Milan Mandarić tokrat resnično umika iz Olimpije, z novim lastnikom naj bi urejala le še detajle.
Oglej si celoten članek

Lastnik nogometnega kluba Olimpije Milan Mandarić je preko medijev v preteklosti že večkrat napovedal, da zapušča klub, a na koncu iz tega ni bilo nič, Mandarić pa še kar vztraja na čelu ljubljanskega nogometnega velikana.

Tokrat pa naj bi bilo njegove sage pri Zmajih dokončno konec, saj je v pogovoru za Delo izjavil, da je njegov odhod le še vprašanje časa, našel pa je tudi že novega lastnika, katerega se je s klubom povezovalo že v preteklosti.

Mandarić, ki je Olimpijo prevzel leta 2015, naj bi tako svoj klub prepustil nemškemu poslovnežu Adamu Deliusu, s katerim se je o prevzemu pogovarjal že lansko jesen, na koncu pa naj bi zaradi "neiskrenosti" vse skupaj padlo v vodo, tokrat pa so pregovarjanja le obrodila sadove. Nemec naj bi nakazal predujem v višini 250.000 evrov, dogovarjale pa naj bi se le še podrobnosti.

Foto: Saša Despot Milan Mandarić

Trenutno še aktualni lastnik Olimpije naj bi zdaj najprej odpotoval še k družini v ZDA, po vrnitvi pa naj bi zaključil posel z Nemci.

"Te poti v Ameriko zaradi družinskih razlogov preprosto nisem mogel preložiti. Vrnil se bom najpozneje v dveh tednih in verjamem, da bomo takrat dokončno zaključili posel z Deliusom, ki se je izkazal z resnimi nameni in konkretno ponudbo," je za Delo povedal Mandarić ter razkril pravi razlog za svoj odhod.

"Preutrujen sem od vsega. Menim, da sem v Olimpiji pošteno oddelal svoje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.