Šport > Nogomet
1109 ogledov

Mandarić zapušča Olimpijo, razkrit tudi njegov naslednik

Milan Mandarić Anže Petkovšek
Po poročanju Dela se Milan Mandarić tokrat resnično umika iz Olimpije, z novim lastnikom naj bi urejala le še detajle.

Lastnik nogometnega kluba Olimpije Milan Mandarić je preko medijev v preteklosti že večkrat napovedal, da zapušča klub, a na koncu iz tega ni bilo nič, Mandarić pa še kar vztraja na čelu ljubljanskega nogometnega velikana.

Tokrat pa naj bi bilo njegove sage pri Zmajih dokončno konec, saj je v pogovoru za Delo izjavil, da je njegov odhod le še vprašanje časa, našel pa je tudi že novega lastnika, katerega se je s klubom povezovalo že v preteklosti.

Mandarić, ki je Olimpijo prevzel leta 2015, naj bi tako svoj klub prepustil nemškemu poslovnežu Adamu Deliusu, s katerim se je o prevzemu pogovarjal že lansko jesen, na koncu pa naj bi zaradi "neiskrenosti" vse skupaj padlo v vodo, tokrat pa so pregovarjanja le obrodila sadove. Nemec naj bi nakazal predujem v višini 250.000 evrov, dogovarjale pa naj bi se le še podrobnosti.

Milan Mandarić | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Trenutno še aktualni lastnik Olimpije naj bi zdaj najprej odpotoval še k družini v ZDA, po vrnitvi pa naj bi zaključil posel z Nemci.

"Te poti v Ameriko zaradi družinskih razlogov preprosto nisem mogel preložiti. Vrnil se bom najpozneje v dveh tednih in verjamem, da bomo takrat dokončno zaključili posel z Deliusom, ki se je izkazal z resnimi nameni in konkretno ponudbo," je za Delo povedal Mandarić ter razkril pravi razlog za svoj odhod.

"Preutrujen sem od vsega. Menim, da sem v Olimpiji pošteno oddelal svoje."

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice