Manekenka očrnila LeBrona: "Varal je svojo ženo"

Foto: Epa LeBron James LA Lakers
Nekdanja miss Idaha je največjega košarkarskega zvezdnika na svetu spravila v neugoden položaj.
Oglej si celoten članek

Eden najboljših košarkarjev vseh časov in aktualni član Los Angeles Lakers LeBron James naj bi prevaral svojo soprogo, trdi nekdanja miss Idaha Erza Haliti, ki je poročena z zvezdnikom ameriškega nogometa Nickom Vannettom, članom moštva Denver Broncos.

Foto: Epa LeBron James LA Lakers

Halitijeva je razkrila, da naj bi James svojo soprogo, srednješolsko ljuezen Savannah Brinson, s katero sta se poročila leta 2013 in imata skupaj tri otroke, prevaral z njeno nekdanjo prijateljico Sofio Jamoro.

Ta se na razkritje javno ni odzvala, so jo pa v preteklosti opazili na tekmah losangeleškega moštva. V eni izmed spletnih objav se je proglasila za veliko košarkarsko navdušenko.

"Ali sem res edina, ki ni oboževalka LeBrona Jamesa? Verjetno zato, ker nikoli nisem marala moških, ki varajo svoje žene, še posebej s Sofio Jamoro," je zapisala Halitijeva, kasneje pa je objavo izbrisala.

Povod za njen odmevni zapis je za zdaj uganka, tudi LeBron pa je ob razkritju ostal modro tiho.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.