Maradona aretiran ob povratku v domovino

Foto: Epa
Nove neprijetnosti za nekdanjega velezvezdnika.
Oglej si celoten članek

Oseminpetdesetletni Diego Armando Maradona je znova zašel v težave. Tokrat ga je policija po letu iz Mehike v Argentino aretirala na letališču v Buenos Airesu. Njegovo bivšo dekle Rocio Oliva ga toži zaradi domnevnega dolga, ki naj bi ga imel nekdanji zvezdnik do nje in naj bi znašal 5,7 milijonov evrov. O zadevi bo sodišče odločalo 13. junija. 

Maradona je z Olivo prijateljeval od leta 2012, decembra 2018 pa se je par razšel, očitno ne na ravno prijateljski način. 

Nekdanji argentinski nogometni virtuoz se je v zadnjem času zapletel v kar nekaj afer in zdravstvenih težav. Na svetovnem prvenstvu v Rusiji so mnogi po njegovem vedenju med tekmo Argentine in Nigerije menili, da je bil znova pod vplivom neznanih substanc. V nadaljevanju obračuna se je njegovo počutje zelo poslabšalo, saj so mu morali pomagati pri odhodu iz častne lože, kasneje pa je celo pristal v bolnišnici.

Tudi na začetku leta se je znašel v njej, tokrat v Buenos Airesu. Vzrok za hospitalizacijo so bile notranje krvavitve v želodcu.

V minulem letu je kot trener mehiškega Doradosa po porazu v pokalu poskušal obračunati s fotografi. Z njimi se je sicer v preteklosti že večkrat pomeril, pred šestimi leti je na primer v Dubaju fotografa celo obmetaval s kamenjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.