Šport > Nogomet
939 ogledov

Maradona aretiran ob povratku v domovino

Epa
Nove neprijetnosti za nekdanjega velezvezdnika.

Oseminpetdesetletni Diego Armando Maradona je znova zašel v težave. Tokrat ga je policija po letu iz Mehike v Argentino aretirala na letališču v Buenos Airesu. Njegovo bivšo dekle Rocio Oliva ga toži zaradi domnevnega dolga, ki naj bi ga imel nekdanji zvezdnik do nje in naj bi znašal 5,7 milijonov evrov. O zadevi bo sodišče odločalo 13. junija. 

Maradona je z Olivo prijateljeval od leta 2012, decembra 2018 pa se je par razšel, očitno ne na ravno prijateljski način. 

Nekdanji argentinski nogometni virtuoz se je v zadnjem času zapletel v kar nekaj afer in zdravstvenih težav. Na svetovnem prvenstvu v Rusiji so mnogi po njegovem vedenju med tekmo Argentine in Nigerije menili, da je bil znova pod vplivom neznanih substanc. V nadaljevanju obračuna se je njegovo počutje zelo poslabšalo, saj so mu morali pomagati pri odhodu iz častne lože, kasneje pa je celo pristal v bolnišnici.

Tudi na začetku leta se je znašel v njej, tokrat v Buenos Airesu. Vzrok za hospitalizacijo so bile notranje krvavitve v želodcu.

V minulem letu je kot trener mehiškega Doradosa po porazu v pokalu poskušal obračunati s fotografi. Z njimi se je sicer v preteklosti že večkrat pomeril, pred šestimi leti je na primer v Dubaju fotografa celo obmetaval s kamenjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice