Maradona prvič močno udaril tudi po Messiju

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Diego Armando Maradona je bil vedno zgolj poln hvale za svojega sonarodnjaka Lionela Messija, toda v mehiški odaji La Última Palabra se je pošteno lotil Barcelonine številke deset in celotne argentinske reprezentance.
Oglej si celoten članek

"Nehajmo enačiti Messija z bogom," je z intervjujem začel legendarni Argentinec.

"On hoče nekaj narediti na igrišču, toda namesto da bi se pogovarjal s svojimi soigralci ali trenerjem, bo rajši igral Play Station. Težko mi je o tem govoriti, toda mislim, da je nesmiselno, da se poizkuša narediti vodjo iz igralca, ki mora pred tekmo dvajsetkrat obiskati WC," je bil oster do Lionela Messija Diego Armando Maradona.

"Messi je zgolj še en nogometaš Argentine. Jaz ga trenutno sploh ne bi vpoklical. Moramo mu umakniti z ramen to težo vodje, da bi bil spet takšen Messi, kot si želimo," je zaključil debato o Messiju Maradona.

Video Maradona se tako odlično počuti v prestolnici kokaina, da je zaplesal

Toda nič bolj milosten ni bil do nekdanjega selektorja Argentine Jorgea Sampaolija.

"Sampaoli je bil postavljen na klop, a sploh nima predispozicij za selektorja nacionalne vrste. To smo tudi videli. Toda tudi sam argentinski nogomet je vse siromašnejši. River, Boca, San Lorenzo... Argentina danes lahko igra z El Salvadorjem ali Nikaragvo, toda nikakor z Nizozemsko ali Španijo," je zaklučil z intervjujem Maradona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.