Maradona se tako odlično počuti v prestolnici kokaina, da je zaplesal

Foto: Epa
Foto: Epa
Mehiški drugoligaš iz mesta znanega po kokainu je prišel do zmage, katero je njihov trener Diego Maradona proslavil s posebnim plesom.
Oglej si celoten članek

Legendarni nogometaš Diego Maradona se je vrnil v vlogo trenerja, ko je sprejel ponudbo mehiškega drugoligaša Dorados de Sinaloa iz Culiacana.

Očitno pa zelo uživa v svojem bivanju v mehiški prestolnici kokaina, saj je po domači zmagi nad Leones Negros v slačilnici zaplesal od sreče. Njegova ekipa je namreč z igralcem manj do 91. minute držala neodločen izid, nato pa po zadetkih Cristiana Baeza in Vinicia Angula zmagala z 2:0.

Razlog za njegovo zadovoljstvo so dobri nastopi njegove ekipe, ki je v zadnjih šestih tekmah kar štirikrat zmagala, potem ko je prekinila niz sedmih tekem brez zmage.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.