Maradona v bolnišnici zaradi notranjih krvavitev

Foto: Epa diego maradona
Sloviti nogometni virtuoz je zaradi resnih zdravstvenih težav pristal v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Diego Maradona je moral v bolnišnico zaradi notranjih krvavitev v želodcu, so poročali argentinski mediji. Hčerka nogometne legende Dalma Maradona pa je prek Twitterja sporočila, da se 58-letnik počuti "OK".

"Za tiste, ki jih skrbi za mojega očeta, lahko rečem, da je 'OK' in to, da bo kmalu šel domov," je zapisala 31-letna hčerka.

Diego Maradona je v bolnišnici Olivos na obrobju argentinske prestolnice Buenos Airesa. Težave naj bi odkrili med rutinskim pregledom po prihodu iz Mehike, kjer Maradona trenira drugoligaša Dorados de Sinaloa.

Foto: Epa diego maradona

Argentinec ima obsežno zdravstveno kartoteko. Tako so ga sprejeli v bolnišnico že tudi lani, ko si je junija ogledal svetovno prvenstvo v Rusiji in je potreboval zdravniško pomoč po dramatični zmagi Argentine nad Nigerijo z 2:1.

Maradona je vodil argentinsko reprezentanco do naslova svetovnega prvaka leta 1986 in velja za enega najboljših nogometašev v zgodovini.

Očitno z Argentincem ni nič hujšega, saj je po enem dnevu že zapustil bolnišnico in javnosti sporočil, da bo lahko nadaljeval z delom v mehiškem klubu Dorados, ki ga je prevzel lanskega septembra.

Foto: Epa diego maradona

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:27 5. Januar 2019.

    Koka slej ko prej vseka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.