Šport > Košarka
1418 ogledov

Maradona v bolnišnici zaradi notranjih krvavitev

diego maradona Epa
Sloviti nogometni virtuoz je zaradi resnih zdravstvenih težav pristal v bolnišnici.

Diego Maradona je moral v bolnišnico zaradi notranjih krvavitev v želodcu, so poročali argentinski mediji. Hčerka nogometne legende Dalma Maradona pa je prek Twitterja sporočila, da se 58-letnik počuti "OK".

"Za tiste, ki jih skrbi za mojega očeta, lahko rečem, da je 'OK' in to, da bo kmalu šel domov," je zapisala 31-letna hčerka.

Diego Maradona je v bolnišnici Olivos na obrobju argentinske prestolnice Buenos Airesa. Težave naj bi odkrili med rutinskim pregledom po prihodu iz Mehike, kjer Maradona trenira drugoligaša Dorados de Sinaloa.

diego maradona | Avtor: Epa Epa

Argentinec ima obsežno zdravstveno kartoteko. Tako so ga sprejeli v bolnišnico že tudi lani, ko si je junija ogledal svetovno prvenstvo v Rusiji in je potreboval zdravniško pomoč po dramatični zmagi Argentine nad Nigerijo z 2:1.

Maradona je vodil argentinsko reprezentanco do naslova svetovnega prvaka leta 1986 in velja za enega najboljših nogometašev v zgodovini.

Očitno z Argentincem ni nič hujšega, saj je po enem dnevu že zapustil bolnišnico in javnosti sporočil, da bo lahko nadaljeval z delom v mehiškem klubu Dorados, ki ga je prevzel lanskega septembra.

diego maradona | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 1
Sorodne novice