Maradona zaplesal z rugbyjisti

Foto: EPA
Foto: EPA
Po zmagi v skupinskem delu svetovnega prvenstva v rugbyju se je nekdanji nogometaš Diego Maradona pridružil argentinskim igralcem v slačilnici in z njimi zaplesal.
Oglej si celoten članek

Diego Maradona je (bil) v dveh stvareh izjemno dober: v nogometu in praznovanju. To je sedaj dokazal tudi med obiskom tekme rugbyjskega svetovnega prvenstva v Angliji. Zmago Argentine v skupinskem delu tekmovanje je namreč bučno proslavil z igralci v slačilnici.

Argentinska reprezentanca se je z zmago nad Tongo (45:16) skorajda že kvalificirala za četrtfinala in tako ponovila uspeh izpred štirih letih. Najboljše se je Argentina uvrstila na svetovnem prvenstvu leta 2007, ko je osvojila tretje mesto.

"Prišel je v slačilnico in nam povedal, da vsa Argentina z nami sanja o vrhunski uvrstitvi. Vsi Argentinci stojijo za nami, nas podpirajo, zato je bil tudi on z nami, da bi lahko bil del tega uspeha,“ je o obisku Maradone v slačilnici povedal kapetan argentinske reprezentance Augustin Creevy.

Maradona je igralcem tudi dokazal, da še vedno obvlada igro z žogo in jim pokazal nekaj trikov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.