Šport
16 ogledov

Maradona zaplesal z rugbyjisti

Diego Maradona EPA
Po zmagi v skupinskem delu svetovnega prvenstva v rugbyju se je nekdanji nogometaš Diego Maradona pridružil argentinskim igralcem v slačilnici in z njimi zaplesal.

Diego Maradona je (bil) v dveh stvareh izjemno dober: v nogometu in praznovanju. To je sedaj dokazal tudi med obiskom tekme rugbyjskega svetovnega prvenstva v Angliji. Zmago Argentine v skupinskem delu tekmovanje je namreč bučno proslavil z igralci v slačilnici.

Argentinska reprezentanca se je z zmago nad Tongo (45:16) skorajda že kvalificirala za četrtfinala in tako ponovila uspeh izpred štirih letih. Najboljše se je Argentina uvrstila na svetovnem prvenstvu leta 2007, ko je osvojila tretje mesto.

"Prišel je v slačilnico in nam povedal, da vsa Argentina z nami sanja o vrhunski uvrstitvi. Vsi Argentinci stojijo za nami, nas podpirajo, zato je bil tudi on z nami, da bi lahko bil del tega uspeha,“ je o obisku Maradone v slačilnici povedal kapetan argentinske reprezentance Augustin Creevy.

Maradona je igralcem tudi dokazal, da še vedno obvlada igro z žogo in jim pokazal nekaj trikov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.