Maradonin prijatelj: Želel je umreti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
"Ni mu bilo več do življenja. Fizično in mentalno se je predal."
Oglej si celoten članek

Diego Maradona je bil danes pokopan v Buenos Airesu, umrl je v 61. letu starosti zaradi komplikacij s plučnim edemom. Oboževalci so se v zadnjih dveh dneh poslavljali od legendarnega nogometaša, še zlasti je bilo čustveno v Argentini in Neaplju. V zvezdnikovi domovini so sicer že začeli s preiskavo o ravnanju zdravstvenih delavcev, saj naj bi rešilna vozila prepočasno priskočila na pomoč.  

"Ljudje govorijo, da bi se lahko njegova smrt preprečila, ampak to je zgodba, ki bi jo lahko prenesli na njegovo celotno življenje. Diego je vedno ostajal sam, ljudje so o njem razmišljali le kot o Maradoni. On je težko prenašal breme slave, bil je občutljiv, negotov," je dejal njegov prijatelj in menedžer Stefano Ceci.

Ta je še dodal: "Ni mu bilo več do življenja. Fizično in mentalno se je predal. Mislim, da se je utrudil in prepustil, da smrt naredi svoje.Želel je umreti. Nikoli ni našel pravega miru zaradi kaosa v družini, a je zdaj vsaj s svojima staršema, ki ju je imel tudi najraje. Zdaj je končno našel svoj mir." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:39 28. November 2020.

    Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.