Šport > Nogomet
4105 ogledov

Maradonin prijatelj: Želel je umreti

Diego Maradona Profimedia
"Ni mu bilo več do življenja. Fizično in mentalno se je predal."

Diego Maradona je bil danes pokopan v Buenos Airesu, umrl je v 61. letu starosti zaradi komplikacij s plučnim edemom. Oboževalci so se v zadnjih dveh dneh poslavljali od legendarnega nogometaša, še zlasti je bilo čustveno v Argentini in Neaplju. V zvezdnikovi domovini so sicer že začeli s preiskavo o ravnanju zdravstvenih delavcev, saj naj bi rešilna vozila prepočasno priskočila na pomoč.  

"Ljudje govorijo, da bi se lahko njegova smrt preprečila, ampak to je zgodba, ki bi jo lahko prenesli na njegovo celotno življenje. Diego je vedno ostajal sam, ljudje so o njem razmišljali le kot o Maradoni. On je težko prenašal breme slave, bil je občutljiv, negotov," je dejal njegov prijatelj in menedžer Stefano Ceci.

Ta je še dodal: "Ni mu bilo več do življenja. Fizično in mentalno se je predal. Mislim, da se je utrudil in prepustil, da smrt naredi svoje.Želel je umreti. Nikoli ni našel pravega miru zaradi kaosa v družini, a je zdaj vsaj s svojima staršema, ki ju je imel tudi najraje. Zdaj je končno našel svoj mir." 

 
Komentarjev 4
  • bubbragua 08:29 29.november 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

  • delolan 18:47 28.november 2020.

    www︎.︎KogaLine︆.︆com - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

  • cencnorlia 11:46 28.november 2020.

    www︎.︎KogaLine︆.︆com - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks