Maribor dogovoril prestop z nemškim prvoligašem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Voloder dokončno v Mariboru.
Oglej si celoten članek

Nogometna kluba Maribor in Köln sta dosegla dogovor o prestopu Roberta Voloderja v Slovenijo. Nogometaš je bil nazadnje v Mariboru kot posojeni igralec, kluba pa sta potrdila, da so se Mariborčani odločili za odkup tega 20-letnega branilca. Voloder je v Mariboru na 20 tekmah doslej dosegel tudi dva dola.

"Robert je povsem upravičil zaupanje, kar potrjuje tudi njegova minutaža z redno prisotnostjo na igrišču v jesenskem delu. Zadeve so bile že ob prihodu napeljane, tako da smo imeli zelo realno možnost odkupa in odločili smo se izpeljati prestop. Robertova zgodba je pozitivna in dokazuje, da Maribor omogoča obetavnim igralcem uspešno razvojno pot," je prestop za spletno stran kluba ocenil športni direktor vijoličastih Marko Šuler.

"Robert se je po menjavi sredine razvil v nogometaša prve enajsterice in veseli smo zanj. Logično je, da se je Maribor zato odločil tudi za nakup," pa je povedal športni direktor Kölna Jörg Jakobs.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.