Šport > Nogomet
309 ogledov

Maribor dogovoril prestop z nemškim prvoligašem

Robert Voloder Profimedia
Voloder dokončno v Mariboru.

Nogometna kluba Maribor in Köln sta dosegla dogovor o prestopu Roberta Voloderja v Slovenijo. Nogometaš je bil nazadnje v Mariboru kot posojeni igralec, kluba pa sta potrdila, da so se Mariborčani odločili za odkup tega 20-letnega branilca. Voloder je v Mariboru na 20 tekmah doslej dosegel tudi dva dola.

"Robert je povsem upravičil zaupanje, kar potrjuje tudi njegova minutaža z redno prisotnostjo na igrišču v jesenskem delu. Zadeve so bile že ob prihodu napeljane, tako da smo imeli zelo realno možnost odkupa in odločili smo se izpeljati prestop. Robertova zgodba je pozitivna in dokazuje, da Maribor omogoča obetavnim igralcem uspešno razvojno pot," je prestop za spletno stran kluba ocenil športni direktor vijoličastih Marko Šuler.

"Robert se je po menjavi sredine razvil v nogometaša prve enajsterice in veseli smo zanj. Logično je, da se je Maribor zato odločil tudi za nakup," pa je povedal športni direktor Kölna Jörg Jakobs.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice