Maribor favorit današnjega obračuna

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nogometaši Maribora se bodo v tretjem krogu kvalifikacij za Ligo prvakov nocoj pomerili z Dudelangeem iz Luksemburga. Nasprotnika sta se v podobnem scenariju srečala že lani, takrat pa so vijoličasti zlahka prišli do zmage.
Oglej si celoten članek

Pred nogometaši Maribora je nova velika preizkušnja. Tretji krog kvalifikacij za Ligo prvakov nudi veliko, napredovanje v zadnji del kvalifikacij in hkrati igranje v Evropski ligi ali pa – ob neuspehu – dodatne kvalifikacije za evropsko ligo. Mariborčani se bodo drevi ob 20. uri v Ljudskem vrtu pomerili z luksemburškim prvakom Dudelangeem.

Trener Darko Milanič, čigar ekipa je favorit za napredovanje, še vedno ne more računati na Mitjo Vilerja in Martina Milca. Štajerci so se z luksemburškim prvakom pomerili že lani v drugem predkrogu Lige prvakov in gladko zmagali s skupnim izidom 5:1. Tekmo v Ljudskem vrtu, ki bo po napovedih razprodan, bodo sodili ruski sodniki z Aleksejem Nikolajevom na čelu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.