Šport > Nogomet
18 ogledov

Maribor favorit današnjega obračuna

mertelj mejač Tekma Maribor-Željezničar Anže Petkovšek
Nogometaši Maribora se bodo v tretjem krogu kvalifikacij za Ligo prvakov nocoj pomerili z Dudelangeem iz Luksemburga. Nasprotnika sta se v podobnem scenariju srečala že lani, takrat pa so vijoličasti zlahka prišli do zmage.

Pred nogometaši Maribora je nova velika preizkušnja. Tretji krog kvalifikacij za Ligo prvakov nudi veliko, napredovanje v zadnji del kvalifikacij in hkrati igranje v Evropski ligi ali pa – ob neuspehu – dodatne kvalifikacije za evropsko ligo. Mariborčani se bodo drevi ob 20. uri v Ljudskem vrtu pomerili z luksemburškim prvakom Dudelangeem.

Trener Darko Milanič, čigar ekipa je favorit za napredovanje, še vedno ne more računati na Mitjo Vilerja in Martina Milca. Štajerci so se z luksemburškim prvakom pomerili že lani v drugem predkrogu Lige prvakov in gladko zmagali s skupnim izidom 5:1. Tekmo v Ljudskem vrtu, ki bo po napovedih razprodan, bodo sodili ruski sodniki z Aleksejem Nikolajevom na čelu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.