Šport > Nogomet
46 ogledov

Maribor spet brez TV prenosa

Tekma Maribor-Željezničar Anže Petkovšek
Ljubitelji nogometa na sončni strani Alp si spet ne bomo mogli po televiziji ogledati prizadevanj našega državnega prvaka, da bi prišel v obljubljeno deželo evropskega nogometa, v Ligo prvakov. TV prenosa namreč, tako kot proti Željezničarju, ne bo.

Ko je drugi predkrog minil brez prisotnosti televizijskih kamer, bi ob napredovanju pričakovali drugačne novice, ob stopnjevanju boja slovenskega prvaka na evropskem nogometnem prizorišču. A se zadeve niso spremenile. Spet ni primernega interesa televizijskih postaj in dvoboj NK Maribor – F91 Dudelange bo v sredo mogoče spremljati le na stadionu Ljudski vrt.

Za razliko od tekme drugega kvalifikacijskega kroga proti Željezničarju, ko je bilo mogoče videti dogajanje v državi nasprotnika, velja omeniti še en podatek: tokrat ne bo prenosa niti za Luksemburg.

Komentarjev 18
  • Barbatus 13:20 30.julij 2012.

    PA ŠE TO V PRETEKLI SEZONI JE MARIBOR BIL MED 10 NAJBOLJŠI KLUBI PO ŠTEVILU ZADETKOV V EU LIGAH, JE EDEN IZMED VZOROV UREJENOSTI V EU IN KONSOLIDIRANOSTI,...TAKO DA TUKAJ SPLOH NI VPRAŠANJE DENARJA ZA PRENOS, PRENOS BI MORAL BITI ...prikaži več IN PIKA!! IN POTEM SE ČUDITE ZA NEREDE, IN MRŽNJO MB DO LJ, TO DELAJO FUNKCIONARJI RTV SLO + SEDANJE NZS NAVEZA ČEFERIN IN STOJANOVIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Barbatus 13:17 30.julij 2012.

    Ma nehajte jamrati, Zahović, denar. Glavni krivec je RTVSLO, katera ima pogodbo z UEFO in bi morala obvezno že pred kvalifikacijami dogovoriti prenose z vsemi klubi - tako se dela, ker pa so pri nas sami zmaji na RTVSLO je ...prikaži več to tako. Prenašajo resnično veliko bedarij in zadnja je bila košarka ZDA-Francija iz OI, boli me k.... za njiH

  • gunfight 09:47 28.julij 2012.

    1. Očitno nimaš pojma da je prenos za BIH tržišče plačal Telemach. 2. Če so prenosi res tako dobičkonosni, zakaj potem ni interesa s strani komercialnih kanalov kot sta športtv in športklub???