Šport > Nogomet
18 ogledov

Maribor : Željo brez TV prenosa

cvijanović mertelj superpokal maribor 2012 Anže Petkovšek
Prve tekme drugega predkroga kvalifikacij za Ligo prvakov med našimi in bosanskimi prvaki, ki bo odigrana naslednjo sredo v Ljudskem vrtu, ne bo mogoče videti v televizijskem prenosu.

Ljudski vrt bo naslednji teden gostil kvalifikacijsko tekmo Lige prvakov med našim prvakom Mariborom in prvakom BiH, sarajevskim Željezničarjem. A obračun si boste lahko ogledali le v živo na stadionu, saj televizijskega prenosa ne bo. To so danes zapisali na spletni strani NK Maribor. Sporočilo objavljamo v celoti.

"Še sedem dni nas loči do otvoritve evropske sezone. Ker so prve aktivnosti stekle že po žrebu, so številne organizacijske zadeve opravljene in v zadnjem tednu sledi zaključna faza zahtevanih del pred tekmo v Ljudskem vrtu.
Med trenutno najbolj aktualnimi informacijami velja izpostaviti, da NE bo neposrednega televizijskega prenosa tekme NK Maribor – FK Željezničar! Ponudbe, ki so prispele na klubski naslov, niso bile sprejemljive. Pri pogajanjih s predstavniki zainteresiranih televizijskih hiš ni prišlo do dogovora in ogled dvoboja med prvakom Slovenije ter Bosne in Hercegovine bo tako mogoč le na stadionu.
Naša ekipa je po osvojenem superpokalu zdaj z mislimi še pri sobotnem uvodnem prvenstvenem gostovanju v Novi Gorici, Željezničar pa je medtem zaključil priprave v Avstriji in nima uradne tekme do začetka kvalifikacij za Ligo prvakov. Nogometaši iz Sarajeva so se v sredo vrnili domov, v Slovenijo pridejo v ponedeljek. Za bivališče so si izbrali Ptuj, uradni trening v Ljudskem vrtu bodo opravili v torek zvečer."
Komentarjev 6
  • Žurnalček 08:41 03.avgust 2012.

    Vse klube z Balkana je potrebno izločiti iz vseh tekmovanj. Ko bodo klubi sami kultivirali in kontrolirali svoje navijače, lahko oddajo prošnjo za sprejem v mednarodno tekmovanje. Po prošnji , se izvaja enoletni monitoring na njihovem stadionu in će je ...prikaži večje vse v redu ,ugodi njihovi prošnji. Velja tudi za Maribor !

  • Zehrid Vejzovic 20:55 18.julij 2012.

    zeljo ce da podijedi

  • GERE 10:45 12.julij 2012.

    Ovca si ti!