Šport > Nogomet
32 ogledov

Volaša bo zamenjal Komazec

maribor celje pokal prvak milanič volaš handanović Boštjan Tacol
Aktualne državne prvake iz Maribora bo okrepil 24-letni srbski napadalec Nikola Komazec, ki je nazadnje branil barve Hajduka iz Kule in bo v Ljudskem vrtu poskušal nadomestiti Daliborja Volaša.

Vrste državnega in pokalnega prvaka iz Maribora je v konici napada okrepil 24-letni Nikola Komazec, ki je z NK Maribor podpisal triletno pogodbo. Napadalec iz Srbije, ki je pred tem igral za Hajduk iz Kule, bo nosil majico s številko 21.

"Po odhodu Daliborja Volaša resno računamo na Alena Ploja, ki potrjuje sposobnosti za prvo ekipo. Ob njem pa smo iskali še dodatno možnost, da povečamo kakovost v napadu. Menim, da Nikola Komazec pomeni dobro rešitev," je kadrovsko novico predstavil športni direktor Zlatko Zahovič.

Komazec prihaja v Ljudski vrt kot prost igralec, brez odškodnine. Ljudski vrt je že spoznal kot igralec Hajduka iz Kule v evropskih kvalifikacijah leta 2007, navijači Maribora pa si lahko prikličejo v spomin, da je Komazec Mariboru tedaj še kot 19-letnik dvakrat zatresel mrežo na povratni tekmi v Beogradu in je Maribor v tisti sezoni hitro končal evropsko popotovanje.

"Ponosen sem, da prihajam v velik klub. Imel sem več ponudb, a sem na povabilo iz Maribora, ob klicu Zlatka Zahoviča, sprejel odločitev za prihod v klub, ki prevladuje v Sloveniji in je uspešen v evropskih pokalih. Ko sem slišal za ponudbo iz Maribora, nisem imel prav nobenih dvomov. Hitro smo se dogovorili, ta poteza pa pomeni korak naprej v moji karieri," je v prvi izjavi kot član mariborskega moštva dejal Komazec.

Mariborska ekipa bo v soboto v Moravskih Toplicah začela priprave na novo sezono. V odpravi zaradi poškodbe ne bo Mitje Vilerja, so še sporočili iz NK Maribora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.