''Maribor ima težave z doseganjem golov''

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po povratni tekmi četrtega kola kvalifikacij za Ligo prvakov je svoj pogled na srečanje med Mariborom in Dinamom podal nekdanji trener vijoličastih Bojan Prašnikar. ''Obstaja občutek, da bi se lahko iztržilo kaj več,'' je povedal nekdanji slovenski nogometaš.
Oglej si celoten članek

Kako bi ocenili dvoboj med Mariborom in Dinamom?
V nogometu pač odločajo zadetki. Dinamo jih je na obeh tekmah dosegel v pravem trenutku; na drugi strani je imel Maribor velike težave pri iskanju zadetka. Dinamo je pokazal nekoliko več, a je bil tudi ranljiv. Obstaja občutek, da bi se lahko iztržilo kaj več. Težko je napredovati, če doma ne zadeneš.

Na tekmi sta bila dva zelo sporna trenutka.
Žal mi ni uspelo videti posnetkov. Občutek je bil, da je šla žoga izven igrišča, a sodniki so bili bližje in so nato priznali gol Dinama. Pri zadetku domačih pa je bila storjena napaka. Sodnik je med tekmo velikokrat puščal prednost, tu pa se je zelo hitro odločil za prekršek.

Kaj še manjka Mariboru, da se uvrsti v Ligo prvakov?
Tokrat so obtičali na zadnji stopnički. Tu jim še manjkajo nekatere malenkosti; predvsem imajo težave pri doseganju golov. Proti nekoliko kakovostnejšim tekmecem si težko priigrajo prave priložnosti. Tudi na silo ne gre, saj vijoličasti gojijo tehnični nogomet in jim igra na silo ne ustreza.

Kaj lahko četa Darka Milaniča tokrat doseže v Evropski ligi?
Menim, da bodo Mariborčanom izkušnje, pridobljene v prejšnji sezoni, zelo pomagale in bodo tokrat uspešnejši. Pred letom niso ravno blesteli. Upam, da bodo pokazali, da je bil narejen korak naprej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:34 29. Avgust 2012.

    ...če bi bili, Prašnikar, Verdenik in Oblak...kaj vredni...ah...naj komentirajo dalje, saj za drugo niso!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.