Maribor okrepil slovenski reprezentant!

Foto: Profimedia
Jan Repas je za Maribor podpisal do leta 2023.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Maribor že sestavlja igralski mozaik za sezono 2020/21. Danes so v klubu potrdili, da se bo ekipi pridružil Jan Repas, ki je odigral 32 tekem za francoski Caen, v štajerski prestolnici pa bo vse do leta 2023.

"Redko se zgodi, da 23-letni nogometaš prinaša izkušnje z igranjem v evropskih pokalnih dvobojih, v članski reprezentanci in iz top 5 lige v Evropi, ob tem pa se je že tudi seznanil z osvajanjem trofej. Jan združuje značilnosti, ki imajo veliko veljavo v Mariboru. Predvsem pa je pokazal veliko željo po prihodu, saj se je ob prekinitvi pogodbe z Caenom odrekel precejšnjemu delu zaslužka," je novo moč v zvezni vrsti za spletno stran kluba predstavil športni direktor Oliver Bogatinov.

Foto: Profimedia Jan Repas

Jan Repas je pred odhodom v Francijo igral za Domžale, zdaj se seli v Ljudski vrt. "Tukaj sem odigral zadnjo prvenstveno tekmo v slovenski ligi, zdaj pa prav Ljudski vrt postaja moj novi dom. Zame je to najbolj emocionalen stadion v Sloveniji, tako da sem izredno vesel. Ko sem bil na nasprotni strani, je bila tukaj vedno posebna kulisa in se je občutilo, kako navijači dihajo s svojim moštvom. Ko sem dobil klic iz Maribora, nisem okleval. Vsi vemo, kaj pomeni Maribor v Sloveniji in tudi v Evropi, zato odločitev ni bila težka," je o prihodu v Maribor dejal 23-letni nogometaš, ki se znajde na krilnih položajih in v središčnem delu zvezne vrste.

Repas se bo pridružil moštvu na treningih že od srede, pravico nastopa pa bo imel ob začetku nove sezone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.