Šport > Nogomet
594 ogledov

Maribor okrepil slovenski reprezentant!

Jan Repas
Jan Repas je za Maribor podpisal do leta 2023.

Nogometni klub Maribor že sestavlja igralski mozaik za sezono 2020/21. Danes so v klubu potrdili, da se bo ekipi pridružil Jan Repas, ki je odigral 32 tekem za francoski Caen, v štajerski prestolnici pa bo vse do leta 2023.

"Redko se zgodi, da 23-letni nogometaš prinaša izkušnje z igranjem v evropskih pokalnih dvobojih, v članski reprezentanci in iz top 5 lige v Evropi, ob tem pa se je že tudi seznanil z osvajanjem trofej. Jan združuje značilnosti, ki imajo veliko veljavo v Mariboru. Predvsem pa je pokazal veliko željo po prihodu, saj se je ob prekinitvi pogodbe z Caenom odrekel precejšnjemu delu zaslužka," je novo moč v zvezni vrsti za spletno stran kluba predstavil športni direktor Oliver Bogatinov.

Jan Repas | Avtor: Profimedia Profimedia

Jan Repas je pred odhodom v Francijo igral za Domžale, zdaj se seli v Ljudski vrt. "Tukaj sem odigral zadnjo prvenstveno tekmo v slovenski ligi, zdaj pa prav Ljudski vrt postaja moj novi dom. Zame je to najbolj emocionalen stadion v Sloveniji, tako da sem izredno vesel. Ko sem bil na nasprotni strani, je bila tukaj vedno posebna kulisa in se je občutilo, kako navijači dihajo s svojim moštvom. Ko sem dobil klic iz Maribora, nisem okleval. Vsi vemo, kaj pomeni Maribor v Sloveniji in tudi v Evropi, zato odločitev ni bila težka," je o prihodu v Maribor dejal 23-letni nogometaš, ki se znajde na krilnih položajih in v središčnem delu zvezne vrste.

Repas se bo pridružil moštvu na treningih že od srede, pravico nastopa pa bo imel ob začetku nove sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice