Šport > Nogomet
1342 ogledov

Jan Repas novi član francoskega prvoligaša

Jan Repas
Slovenski vezist je podpisal štiriletno pogodbo s francoskim klubom.

Vezist Jan Repas bo v četrtek še zadnjič oblekel domžalski dres, ko bo v zadnjem krogu kvalifikacij za Evropsko ligo v Stožicah zaigral proti nekdanjemu evropskemu prvaku Marseillu. V tej sezoni se bo z velikanom z juga Francije pomeril še vsaj dvakrat v Ligue 1 kot član Caena. V klubu iz Normandije ga pričakujejo že v petek, dvajsetletni Repas je z lani 17. ekipo francoskega prvenstva podpisal štiriletno pogodbo.

Odškodnina za člana slovenske mlade reprezentance znaša milijon evrov. Repas je bil član reprezentančnih selekcij tudi v mlajših kategorijah.

"Ime vam verjetno ne pove nič, navijači Marseilla pa bodo njegove sposobnosti spoznavali na tekmi Evropske lige proti Domžalam. Jan Repas je star 20 let in igra na ključnem položaju ofenzivnega vezista, zdi se, da je eden biserov slovenskega nogometa," so pri slovitem časniku L'Equipe zapisali ob novici, da je slovenski nogometaš že sklenil sodelovanje s klubom Stade Malherbe Caen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice