Šport > Nogomet
554 ogledov

Francozi držali besedo, ki so jo dali Domžalam

Jan Repas
Na nocojšnji kvalifikacijski tekmi za Evropsko ligo se bo od domžalskega dres poslovil Jan Repas.

Slovenski vezist Jan Repas je pred dnevi podpisal pogodbo s francoskim prvoligašem Caenom, kamor se je preselil za odškodnino v višini štiri milijone evrov.

Dvajsetletnik se bo od domžalskih navijačev poslovil s kvalifikacijsko tekmo za nastop v Ligi Evropa, ki se bo v Stožicah začela ob 20.45. Tako sta se dogovorila predsednika obeh klubov, je na uradni spletni strani razkril njegov novi delodajalec.

"V skladu z dogovorom med obema predsednikoma mu bomo dovolili zaigrati zadnjo tekmo v Ligi Evropa, da se bo lahko poslovil od kluba in navijačev," je pojasnil namestnik direktorja Xavier Gravelaine in dodal, da si od novopečenega člana ekipe veliko obeta.

Repas je v letošnji sezoni odigral osem tekem in dosegel tri gole. Konec tedna se bo odpravil proti Normandiji, kjer ga čaka zdravniški pregled. "V ponedeljek bo opravil pregled, na začetku prihodnjega tedna pa bo začel tudi trenirati," je še povedal Gravelaine.

Slovenski vezist naj bi v novem dresu prvič zaigral 26. avgusta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice