Maribor podaljšal s tremi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Slovenski nogometni prvak Maribor je še pred koncem sezone podaljšal pogodbe s tremi nogometaši.
Oglej si celoten članek

Kot poroča spletna stran kluba, je vratar Jasmin Handanović z Mariborom podaljšal pogodbo do leta 2018, branilec Aleksander Rajčević do 2019, mladi napadalec Luka Zahović pa do 2020.

"Maribor gre skozi tranzicijo, a spoštuje svoje vrednosti. Že dolgo smo imeli sklenjen dogovor z vsemi tremi in zdaj je čas za objavo. Druge novosti sledijo v prihodnjih dneh in tednih. Maribor ima zadeve že pripravljene," je za spletno stran Maribora povedal športni direktor Zlatko Zahovič in nadaljeval: "Smo v obdobju, ko ima trener čas dobiti vpogled v zmožnosti vseh igralcev s preizkušanjem različnih rešitev. Kljub temu smo po razpletu vikenda povečali prednost na lestvici, kar pove marsikaj o konkurenci. Mi pa ostajamo na svoji poti. Mi smo Maribor."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.