Maribor potrebuje serijo zmag

Foto: EPA
Foto: EPA
"Prišlo bo do določenih taktičnih sprememb, a menim, da sama postavitev ne pomeni veliko," pred jutrišnjo premiero v vlogi trenerja Maribora napoveduje Kruno Jurčić.
Oglej si celoten članek

"Morda niti ni slabo, da igramo ravno proti vodilni ekipi lige. Moštva po menjavi trenerja običajno reagirajo pozitivno. Vsak nogometaš začne razmišljati o tem, da si mora izboriti mesto pri novemu trenerju. Posledično so igralci na treningih še bolj motivirani, kar je opazno tudi na tekmah," je pred jutrišnjo premiero na klopi Maribora na gostovanju v Novi Gorici povedal Kruno Jurčić in razkril na kakšen način je skušal prebuditi zaspano vijoličasto zasedbo.

"Samozavest se povrne z zmagami. Zato potrebujemo tekme in zmage na teh tekmah. Potrebujemo serijo zmag, ki nas bi vrnila na vrh prvenstvene lestvice. Tudi sam se v teh desetih dneh skušal dodati svoj delež pri vračanju te samozavesti. Mojo pozitivno energijo sem skušal prenesti na nogometaše in menim, da so se v psihološkem smislu že dvignili. Verjamem, da bodo fantje to potrdili tudi na tekmi proti Gorici."

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.