Šport
10 ogledov

Maribor potrebuje serijo zmag

krunoslav jurčić dinamo EPA
"Prišlo bo do določenih taktičnih sprememb, a menim, da sama postavitev ne pomeni veliko," pred jutrišnjo premiero v vlogi trenerja Maribora napoveduje Kruno Jurčić.

"Morda niti ni slabo, da igramo ravno proti vodilni ekipi lige. Moštva po menjavi trenerja običajno reagirajo pozitivno. Vsak nogometaš začne razmišljati o tem, da si mora izboriti mesto pri novemu trenerju. Posledično so igralci na treningih še bolj motivirani, kar je opazno tudi na tekmah," je pred jutrišnjo premiero na klopi Maribora na gostovanju v Novi Gorici povedal Kruno Jurčić in razkril na kakšen način je skušal prebuditi zaspano vijoličasto zasedbo.

"Samozavest se povrne z zmagami. Zato potrebujemo tekme in zmage na teh tekmah. Potrebujemo serijo zmag, ki nas bi vrnila na vrh prvenstvene lestvice. Tudi sam se v teh desetih dneh skušal dodati svoj delež pri vračanju te samozavesti. Mojo pozitivno energijo sem skušal prenesti na nogometaše in menim, da so se v psihološkem smislu že dvignili. Verjamem, da bodo fantje to potrdili tudi na tekmi proti Gorici."

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.