Maribor pred izvrstnim poslom

Foto: Profimedia
Slovenski prvaki se bodo bržčas poslovili od mladega vezista.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Maribora, ki so v pretekli sezoni še štirinajstič osvojili naslov slovenskih prvakov, oblikujejo zasedbo za naslednje tekmovalno obdobje.

Čez tri tedne jih že čaka prva letošnja evropska preizkušnja, v okviru kvalifikacij za Ligo prvakov se bodo pomerili s prvakom BiH - mostarskim Zrinjskim. 

Na omenjeni tekmi pa se bodo četi Blaža Sliškovića očitno zoperstavili brez Dina Hotića. Mladi ofenzivni vezist je pred prestopom v praško Slavio, poroča časnik EkipaSN.

Slavia je v pretekli sezoni osvojila češki državni naslov, za Hotića pa je po navedbah slovenskega časnika pripravljena odšteti kar 1,5 milijona evrov

21-letni Hotić, v mlajših selekcijah član Domžal in AŠK Brava, je bil v predlanski sezoni posojen v Krško, lani pa se je vrnil v Ljudski vrt, oblekel dres s številko 10, a nato kljub vzpodbudnemu začetku pogosto grel klop ali pa se pomaknil s svoje standardne pozicije v osrčje srednje vrste.

V Prvi ligi TS je Hotić v lanski sezoni zabil dva gola in prispeval pet asistenc, v Pokalu Slovenije pa je enkrat zatresel mrežo tekmecev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.