Šport > Nogomet
151 ogledov

Maribor pred izvrstnim poslom

Dino Hotić
Slovenski prvaki se bodo bržčas poslovili od mladega vezista.

Nogometaši Maribora, ki so v pretekli sezoni še štirinajstič osvojili naslov slovenskih prvakov, oblikujejo zasedbo za naslednje tekmovalno obdobje.

Čez tri tedne jih že čaka prva letošnja evropska preizkušnja, v okviru kvalifikacij za Ligo prvakov se bodo pomerili s prvakom BiH - mostarskim Zrinjskim. 

Na omenjeni tekmi pa se bodo četi Blaža Sliškovića očitno zoperstavili brez Dina Hotića. Mladi ofenzivni vezist je pred prestopom v praško Slavio, poroča časnik EkipaSN.

Slavia je v pretekli sezoni osvojila češki državni naslov, za Hotića pa je po navedbah slovenskega časnika pripravljena odšteti kar 1,5 milijona evrov

21-letni Hotić, v mlajših selekcijah član Domžal in AŠK Brava, je bil v predlanski sezoni posojen v Krško, lani pa se je vrnil v Ljudski vrt, oblekel dres s številko 10, a nato kljub vzpodbudnemu začetku pogosto grel klop ali pa se pomaknil s svoje standardne pozicije v osrčje srednje vrste.

V Prvi ligi TS je Hotić v lanski sezoni zabil dva gola in prispeval pet asistenc, v Pokalu Slovenije pa je enkrat zatresel mrežo tekmecev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.