Maribor pred Realom in Atleticom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tekmo za uvrstitev v redni del Lige prvakov Celtic – Maribor si je na Planet TV ogledalo več gledalcev kot finale Lige prvakov med Realom in Atletico Madridom.
Oglej si celoten članek

"Povprečni rating včerajšnje tekme v ciljni skupini med 18 in 49 let je bil 9,45 odstotka, najvišji kar 16,67 odstotka.  Tekmo je v določenem trenutku gledalo kar 319.651 slovenskih televizijskih gledalcev, v povprečju pa si je celotno tekmo ogledalo 200.000 gledalcev. Za primerjavo – finale Lige prvakov 2013/2014 so na Planet TV v najbolj gledanem trenutku spremljali 239.803 slovenski televizijski gledalci, najvišji rating finala je bil 12,29 odstotka," so v sporočilu za javnost zapisali pri televiziji  Planet TV.

Današnje tekme Lige prvakov si boste lahko ogledali na televiziji Sport Klub, v ospredju programa ba po prenost tekme med Malmöjem in Red Bull Salzburgom, kjer igra tudi slovenski reprezentant Kevin Kampl. Rdeči biki so na prvi tekmi zmagali z 2:1, svoj položaj pa so si zakomplicirali s prejetim golom ob samem zaključku tekme, ko so Švedi izkoristili velik nesporazum med branilci in vratarjem Salzburga. 

V ostalih dvobojih se bodo pomerili še Arsenal in Bešiktaš (0:0), Athletic Bilbao in Napoli (1:1), Bayer Leverkusen in Köbenhavn (3:2) ter Ludogorec (Roman Bezjak) in Steaua (0:1).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.