Šport
64 ogledov

Maribor pred Realom in Atleticom

Celtic - Maribor Profimedias
Tekmo za uvrstitev v redni del Lige prvakov Celtic – Maribor si je na Planet TV ogledalo več gledalcev kot finale Lige prvakov med Realom in Atletico Madridom.

"Povprečni rating včerajšnje tekme v ciljni skupini med 18 in 49 let je bil 9,45 odstotka, najvišji kar 16,67 odstotka.  Tekmo je v določenem trenutku gledalo kar 319.651 slovenskih televizijskih gledalcev, v povprečju pa si je celotno tekmo ogledalo 200.000 gledalcev. Za primerjavo – finale Lige prvakov 2013/2014 so na Planet TV v najbolj gledanem trenutku spremljali 239.803 slovenski televizijski gledalci, najvišji rating finala je bil 12,29 odstotka," so v sporočilu za javnost zapisali pri televiziji  Planet TV.

Današnje tekme Lige prvakov si boste lahko ogledali na televiziji Sport Klub, v ospredju programa ba po prenost tekme med Malmöjem in Red Bull Salzburgom, kjer igra tudi slovenski reprezentant Kevin Kampl. Rdeči biki so na prvi tekmi zmagali z 2:1, svoj položaj pa so si zakomplicirali s prejetim golom ob samem zaključku tekme, ko so Švedi izkoristili velik nesporazum med branilci in vratarjem Salzburga. 

V ostalih dvobojih se bodo pomerili še Arsenal in Bešiktaš (0:0), Athletic Bilbao in Napoli (1:1), Bayer Leverkusen in Köbenhavn (3:2) ter Ludogorec (Roman Bezjak) in Steaua (0:1).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.