Šport
37 ogledov

"Martr ... Tavares je zadel. Ne morem verjeti"

Alan McInally reakcija ob golu Tavaresa na Celtic Parku Youtube
Poraz Celtica proti Mariboru je bil šok za škotsko nogometno javnost. To je bilo opazno tudi po reakciji Alana McInallyja ob zadetku Marcosa Tavaresa.

Nekdanji napadalec Celtica Alan McInally je reden analitik za televizijsko hišo Sky, ko so na sporedu prenosi tekem škotskih klubov. Nekdaj odlični napadalec je pristaš "Bhoysov", za to ga je zadetek Marcosa Tavaresa, ki je Maribor popeljal v Ligo prvakov, precej šokiral.

Le zbral dovolj moči

McInally je ravno opisoval eno od napadalnih akcij domačih, ko se je naenkrat prijel za glavo. "Neeeee. Martr ... Maribor je zadel, Tavares je zadel. Tega ne morem verjeti," so bile prve besede strokovnega komentatorja, ki je nato le zbral dovolj moči, da je dostojno pospremil vodstvo gostov, katerih imena sprva sploh ni znal pravilno izgovoriti.

McInally je igral za Ayr United, Celtic, Aston Villo, münchenski Bayern in Kilmarnock. Za škotsko reprezentanco je na osmih tekmah dosegel tri zadetke. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.