Maribor pripeljal člana tuje reprezentance

Foto: twitter NK Maribor Pijus Širvys
Pijus Širvys nova okrepitev Maribora.
Oglej si celoten članek

Litovski nogometni reprezentant Pijus Širvys je nova okrepitev slovenskega prvoligaša Maribora, je klub danes sporočil na svoji spletni strani. Petindvajsetletni Litovec, ki se najbolje znajde v vlogi desnega bočnega branilca, je z Mariborom podpisal pogodbo do poletja 2026.

Širvys, ki ima 12 nastopov v članski reprezentanci Litve, je v prejšnji sezoni tamkajšnjega državnega prvenstva v majici Panevežysa dosegel sedem zadetkov in prispeval šest podaj. Trikrat se je doslej med strelce vpisal tudi v majici z državnim grbom.

"Zelo sem vesel, da sem postal član Maribora. Vem, da ima bogato zgodovino, o klubu pa sem slišal veliko lepega od igralcev, ki so doslej igrali v Sloveniji. Veselim se trenutka, ko se bom prvič predstavil gledalcem v Ljudskem vrtu in z velikim motivom začenjam priprave. Najbolj je zame pomembno, da moštvo igra dobro, sam pa skušam predvsem prispevati svoj delež," je med drugim ob podpisu pogodbe dejal Širvys.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.