Šport > Nogomet
352 ogledov

Maribor pripeljal člana tuje reprezentance

Pijus Širvys twitter NK Maribor
Pijus Širvys nova okrepitev Maribora.

Litovski nogometni reprezentant Pijus Širvys je nova okrepitev slovenskega prvoligaša Maribora, je klub danes sporočil na svoji spletni strani. Petindvajsetletni Litovec, ki se najbolje znajde v vlogi desnega bočnega branilca, je z Mariborom podpisal pogodbo do poletja 2026.

Širvys, ki ima 12 nastopov v članski reprezentanci Litve, je v prejšnji sezoni tamkajšnjega državnega prvenstva v majici Panevežysa dosegel sedem zadetkov in prispeval šest podaj. Trikrat se je doslej med strelce vpisal tudi v majici z državnim grbom.

"Zelo sem vesel, da sem postal član Maribora. Vem, da ima bogato zgodovino, o klubu pa sem slišal veliko lepega od igralcev, ki so doslej igrali v Sloveniji. Veselim se trenutka, ko se bom prvič predstavil gledalcem v Ljudskem vrtu in z velikim motivom začenjam priprave. Najbolj je zame pomembno, da moštvo igra dobro, sam pa skušam predvsem prispevati svoj delež," je med drugim ob podpisu pogodbe dejal Širvys.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice