Šport > Nogomet
564 ogledov

Slovenski reprezentant uradno član Celja

Žan Karničnik Profimedia
Žan Karničnik polnopravni član Celja.

Slovenski nogometaš Žan Karničnik je od danes naprej polnopravni član prvoligaša Celja, je klub iz knežjega mesta sporočil na svoji spletni strani. Karničnik, ki je pred tem za Celjane igral kot posojen nogometaš bolgarskega Ludogorca, je s klubom podpisal pogodbo do konca sezone 2025/26.

"Žan Karničnik tudi po izteku posoje s strani Ludogorca ostaja član Celja. Izkoriščena je možnost odkupa, urejene podrobnosti z igralcem, pogodba pa podpisana do konca sezone 2025/26," je klub zapisal na svoji spletni strani.

Karničnik je v letošnji sezoni v prvi ligi nastopil na 18 tekmah ter dosegel dva gola in prispeval štiri podaje. Celje ima po 19 odigranih krogih 10 točk prednosti pred drugouvrščeno Olimpijo.

Bočni branilec je bil tudi član slovenske izbrane vrste, za katero je v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024 zaigral na vseh desetih obračunih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice