Šport > Nogomet
300 ogledov

Bivši reprezentant je prevzel Koper

Aleksandar Radosavljević Profimedia
Radosavljević uradno trener Kopra.

Slovenski nogometni prvoligaš Koper je tudi uradno potrdil, da bo Safeta Hadžića na trenerski klopi zamenjal nekdanji slovenski reprezentant Aleksandar Radosavljević. Ta je podpisal dvoletno pogodbo. V njegovem štabu bosta tudi pomočnik Dejan Nišandžić in trener vratarjev Dino Šeremet. Hadžič v klubu ostaja kot svetovalec in skavt.

"Zahvaljujem se vodstvu kluba za izkazano zaupanje. Koper mora biti vedno visoko na lestvici, zato sem prišel, tudi sam imam visoka pričakovanja. Zelo se veselim dela, najraje bi že jutri odšel na igrišče. Z ekipo se bomo na skupni večerji srečali takoj po novem letu in začeli priprave," je ob imenovanju povedal 44-letni Radosavljević.

Radosavljević je nazadnje opravljal vlogo selektorja slovenske vrste do 16 in 17 let. V igralski karieri je nosil drese Triglava, Celja, Šinika Jaroslavla, Mure, Toma Tomska, Larisse, Den Haaga, Venla in Olimpije. V izbrani vrsti je odigral 39 tekem in dosegel en zadetek.

Koper je po jesenskem delu sezone na tretjem mestu lestvice s 17 točkami zaostanka za vodilnim Celjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.