Maribor spet brez TV prenosa

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Ljubitelji nogometa na sončni strani Alp si spet ne bomo mogli po televiziji ogledati prizadevanj našega državnega prvaka, da bi prišel v obljubljeno deželo evropskega nogometa, v Ligo prvakov. TV prenosa namreč, tako kot proti Željezničarju, ne bo.
Oglej si celoten članek

Ko je drugi predkrog minil brez prisotnosti televizijskih kamer, bi ob napredovanju pričakovali drugačne novice, ob stopnjevanju boja slovenskega prvaka na evropskem nogometnem prizorišču. A se zadeve niso spremenile. Spet ni primernega interesa televizijskih postaj in dvoboj NK Maribor – F91 Dudelange bo v sredo mogoče spremljati le na stadionu Ljudski vrt.

Za razliko od tekme drugega kvalifikacijskega kroga proti Željezničarju, ko je bilo mogoče videti dogajanje v državi nasprotnika, velja omeniti še en podatek: tokrat ne bo prenosa niti za Luksemburg.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 13:20 30. Julij 2012.

    PA ŠE TO V PRETEKLI SEZONI JE MARIBOR BIL MED 10 NAJBOLJŠI KLUBI PO ŠTEVILU ZADETKOV V EU LIGAH, JE …

  • 13:17 30. Julij 2012.

    Ma nehajte jamrati, Zahović, denar. Glavni krivec je RTVSLO, katera ima pogodbo z UEFO in bi morala obvezno že pred …

  • 09:47 28. Julij 2012.

    1. Očitno nimaš pojma da je prenos za BIH tržišče plačal Telemach. <br />2. Če so prenosi res tako dobičkonosni, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.