Maribor ugnal mlado ekipo Chelseaja

Foto: Žurnal24 Mariborčani so pred 6.000 gledalci premagali mlado ekipo Chelsea.
Mlado moštvo angleškega Chelseaja se te dni mudi na pripravah v Moravskih Toplicah. V sredo zvečer se je na prijateljskem srečanju pomerilo z Mariborčani in izgubilo z 2:3.
Oglej si celoten članek
 

Prijateljska tekma

Maribor : Chelsea 3:2

Nogometaši Maribora so dosegli odmevno zmago. S 3:2 so premagali mlado ekipo londonskega Chelseja. Zmago je videlo kar 6.000 ljubiteljev nogometa. S tem se je ponovno pokazalo, da je Maribor nogometno mesto. Štajerci so imeli v nogah vodstvo z 2:0, za katerega je zadel Brazilec Marcos Tavares. V nadaljevanju pa so Mariborčani popustili. Slovak Miroslav Stoch in Jacob Mellis sta poskrbela za izenačenje. Mariborčani, ki so med polčasom zamenjali vseh enajst nogometašev, pa so v nadaljevanju strnili vrste in dosegli zmagoviti zadetek. Gol je dosegel mladi Armend Sprečo in tako dokazal, da ima tudi Maribor odlične mlade nogometaše. Črna pika dvoboja je rdeč karton novinca v vrstah Maribora Željka Kljajevića.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.