Šport > Nogomet
30 ogledov

Maribor ugnal mlado ekipo Chelseaja

Mariborčani so pred 6.000 gledalci premagali mlado ekipo Chelsea. Žurnal24 main
Mlado moštvo angleškega Chelseaja se te dni mudi na pripravah v Moravskih Toplicah. V sredo zvečer se je na prijateljskem srečanju pomerilo z Mariborčani in izgubilo z 2:3.
 

Prijateljska tekma

Maribor : Chelsea 3:2

Nogometaši Maribora so dosegli odmevno zmago. S 3:2 so premagali mlado ekipo londonskega Chelseja. Zmago je videlo kar 6.000 ljubiteljev nogometa. S tem se je ponovno pokazalo, da je Maribor nogometno mesto. Štajerci so imeli v nogah vodstvo z 2:0, za katerega je zadel Brazilec Marcos Tavares. V nadaljevanju pa so Mariborčani popustili. Slovak Miroslav Stoch in Jacob Mellis sta poskrbela za izenačenje. Mariborčani, ki so med polčasom zamenjali vseh enajst nogometašev, pa so v nadaljevanju strnili vrste in dosegli zmagoviti zadetek. Gol je dosegel mladi Armend Sprečo in tako dokazal, da ima tudi Maribor odlične mlade nogometaše. Črna pika dvoboja je rdeč karton novinca v vrstah Maribora Željka Kljajevića.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.