Maribor v Ljudskem vrtu lovi evropsko ligo

Foto: Twitter NK Maribor
Drevi bo znana dokončna usoda Maribora v prihajajoči sezoni evropskih tekmovanj.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvak Maribor bo danes ob 20.15 odigral povratno tekmo 4. kroga kvalifikacij za evropsko ligo proti bolgarskemu Ludogorcu. Prva tekma pred tednom dni v Razgradu se je končala z 0:0, v taboru vijoličastih pa verjamejo v napredovanje.

Dan D Za evropsko jesen, evre in dodatno spoštovanje

Ludogorec je vmes ostal brez trenerja. Stojčo Stoev je dobil odpoved po remiju s Slavijo iz Sofije (0:0) v domačem prvenstvu. Ekipo Ludogorca bosta na tekmi s slovenskim prvakom vodila pomočnika Stoeva Stanislav Genčev in Zdravko Zdravkov.

Tekma sezone Milanič o Ivkoviću: "To name nima vpliva"

Maribor bo igral brez Dina Hotića, ki je na prvi tekmi dobil rdeč karton. Zadnjo tekmo v vijoličnem dresu odigral srbski branilec Saša Ivković, ki se bo za tem preselil v Združene arabske emirate v klub Baniyas.

Presenečenje Tekmec Maribora pred povratno tekmo povlekel radikalno potezo

LIGA EVROPA, play-off (povratna tekma):
Maribor - Ludogorec
četrtek, 29.8. ob 2015 na SK1
(studio pred tekmo ob 19.30)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.