Maribor za začetek v Novo Gorico

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Na žrebu na Brdu pri Kranju je Nogometna zveza Slovenije določila pare 1. in 2. SNL v sezoni 2012/13. V uvodnem kolu 14. julija bodo državni prvaki iz Maribora gostovali pri Gorici, drugi pari pa so Mura 05 - Rudar Velenje, Olimpija - Domžale, Celje - Triglav in Aluminij - Luka Koper.
Oglej si celoten članek

Z žrebom na Brdu pri Kranju se je tudi uradno pričela tekmovalna sezona 2012/13, ki bo po letu 2001 prva, ko vodenje 1. SNL v vseh pogledih ponovno prevzema Nogometna zveza Slovenije. Ples kroglic je v prvem kolu poskrbel, da bo najbolj zanimivo v Gorici, kjer se bosta v pomerila Gorica in Maribor, viceprvak iz lanske sezono Olimpija pa doma začenja v lokalnem derbiju z Domžalami. Novi prvoligaš Aluminij se bo pomeril doma s Koprom. Pričelo se bo 14. julija, prvi večni derbi pa bo v 5. kolu, ko se bosta 11. avgusta v Stožicah pomerila Olimpija in Maribor.

Po podelitvi priznanj je na Brdu pri Kranju najprej napočil čas za žreb "domačina" Superpokala 2012. Tekma bo sicer odigrana v Maribori, vodja tekmovanj NZS pa je iz bobna najprej potegnil kroglico, ki je vsebovala listič z imenom ljubljanske Olimpije. Tekma med Olimpijo in Mariborom bo 8. julija 2012 ob 20. uri v mariborskem Ljudskem vrtu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.