Maribor zaslužil 2,5 milijona evrov

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Moštvo iz Ljudskega vrta je v preteklih dneh prodalo dva nogometaša, ki sta imela v zadnjih letih pomembno vlogo v ekipi.
Oglej si celoten članek

Reprezentančni vezist Željko Filipović je na začetku tega tedna dokončno izpeljal svoj prestop v belgijski Mechelen, medtem ko je Maribor danes potrdil prestop Jean-Philippa Mendyja v kitajski Shijiazhuang Ever Brightu.

Štajerci so s prodajama dobro osvežili klubski proračun. Za Filipovića, ta je v Ljudskem vrtu igral šest let, so Belgijci odšteli pol milijona evrov, poroča EkipaSN. Isti medij dodaja, da so Kitajci za Mendyja, najboljšega mariborskega strelca v pretekli sezoni, namenili kar dva milijona evrov.

Mariborski navijači se sprašujejo, ali bo športni direktor Zlatko Zahović s svežim denarjem pripeljal sveže moči. Pred dnevi je iz Zavrča že prišel Aleks Pihler, a pod Kalvarijo bo zagotovo kmalu še kakšen nov obraz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.