Šport > Nogomet
63 ogledov

Maribor zaslužil 2,5 milijona evrov

Maribor Rubin Kazan Evropska liga Ljudski vrt Mendy Marcano Gregor Katič
Moštvo iz Ljudskega vrta je v preteklih dneh prodalo dva nogometaša, ki sta imela v zadnjih letih pomembno vlogo v ekipi.

Reprezentančni vezist Željko Filipović je na začetku tega tedna dokončno izpeljal svoj prestop v belgijski Mechelen, medtem ko je Maribor danes potrdil prestop Jean-Philippa Mendyja v kitajski Shijiazhuang Ever Brightu.

Štajerci so s prodajama dobro osvežili klubski proračun. Za Filipovića, ta je v Ljudskem vrtu igral šest let, so Belgijci odšteli pol milijona evrov, poroča EkipaSN. Isti medij dodaja, da so Kitajci za Mendyja, najboljšega mariborskega strelca v pretekli sezoni, namenili kar dva milijona evrov.

Mariborski navijači se sprašujejo, ali bo športni direktor Zlatko Zahović s svežim denarjem pripeljal sveže moči. Pred dnevi je iz Zavrča že prišel Aleks Pihler, a pod Kalvarijo bo zagotovo kmalu še kakšen nov obraz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.