Šport > Nogomet
70 ogledov

Olimpija pripeljala še drugo okrepitev

Leo Ejup Olimpija Ljubljana SPS
V torek je dodatne moči dobila ljubljanska napadalna vrsta, dan pozneje je novega člana dobila tudi obramba.

Zgodilo se je pričakovano: dosedanji osrednji branilec Krke Leo Ejup je postal član Olimpije, s katero je pogodbo podpisal za nadaljna tri leta. Ejup je po Etienu Velikonji druga poletna okrepitev slovenskih prvakov.

"Občutki so neverjetni, saj je prihod v največji nogometni klub v Sloveniji najmanj stopnička višje v moji karieri. V prejšnji sezoni je Olimpija z osvojitvijo naslova državnega prvaka pokazala, da se kot klub razvija v pravi smeri. V veliko zadovoljstvo mi bo deliti garderobo z nekaterimi izkušenejšimi posamezniki, od katerih se bom lahko veliko naučil," je ob prihodu v zmajevo gnezdo povedal mladi slovenski rerpezentant.

Izbrane besede je branilcu, ki ga odlikuje tudi dober prosti strel, namenil športni direktor Olimpije Nenad Protega. "S prihodom Lea Ejupa smo potrdili naše želje, da ne bomo razmišljali le o tem, kaj nas čaka danes, ampak nam je zelo pomembna tudi prihodnost. Menimo, da Ejup izpolnjuje obe naši želji, saj lahko kljub dejstvu, da ima še ogromno rezerv, česar se zaveda tudi sam, enakovredno konkurira za mesto med najboljšimi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.