Maribor : Željo brez TV prenosa

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Prve tekme drugega predkroga kvalifikacij za Ligo prvakov med našimi in bosanskimi prvaki, ki bo odigrana naslednjo sredo v Ljudskem vrtu, ne bo mogoče videti v televizijskem prenosu.
Oglej si celoten članek

Ljudski vrt bo naslednji teden gostil kvalifikacijsko tekmo Lige prvakov med našim prvakom Mariborom in prvakom BiH, sarajevskim Željezničarjem. A obračun si boste lahko ogledali le v živo na stadionu, saj televizijskega prenosa ne bo. To so danes zapisali na spletni strani NK Maribor. Sporočilo objavljamo v celoti.

"Še sedem dni nas loči do otvoritve evropske sezone. Ker so prve aktivnosti stekle že po žrebu, so številne organizacijske zadeve opravljene in v zadnjem tednu sledi zaključna faza zahtevanih del pred tekmo v Ljudskem vrtu.
Med trenutno najbolj aktualnimi informacijami velja izpostaviti, da NE bo neposrednega televizijskega prenosa tekme NK Maribor – FK Željezničar! Ponudbe, ki so prispele na klubski naslov, niso bile sprejemljive. Pri pogajanjih s predstavniki zainteresiranih televizijskih hiš ni prišlo do dogovora in ogled dvoboja med prvakom Slovenije ter Bosne in Hercegovine bo tako mogoč le na stadionu.
Naša ekipa je po osvojenem superpokalu zdaj z mislimi še pri sobotnem uvodnem prvenstvenem gostovanju v Novi Gorici, Željezničar pa je medtem zaključil priprave v Avstriji in nima uradne tekme do začetka kvalifikacij za Ligo prvakov. Nogometaši iz Sarajeva so se v sredo vrnili domov, v Slovenijo pridejo v ponedeljek. Za bivališče so si izbrali Ptuj, uradni trening v Ljudskem vrtu bodo opravili v torek zvečer."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:41 3. Avgust 2012.

    Vse klube z Balkana je potrebno izločiti iz vseh tekmovanj. Ko bodo klubi sami kultivirali in kontrolirali svoje navijače, lahko …

  • 20:55 18. Julij 2012.

    zeljo ce da podijedi

  • 10:45 12. Julij 2012.

    Ovca si ti!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.