Mariborčana tarči italijanskih oglednikov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Trener Maribora Darko Milanič je moral po porazu proti Laziu v Rimu pretekli teden italijanskim novinarjem odgovarjati tudi na vprašanja okoli prestopov njegovih varovancev. Največ zanimanja je za Roberta Beriča, ki ga že dalj časa opazuje Palermo.
Oglej si celoten članek

Roberta Beriča si Palermo želi že dalj časa, nekdanji nogometaš Interblocka pa je po zadnjih predstavah v vijoličastem dresu po pisanju italijanskih medijev spet zelo iskano blago v Italiji.

"Ne vem, česa si želi Palermo. Upam, da bo fant osredotočen na igro, dokler bo nosil dres Maribora. Ne vem, kje bo nekoč nadaljeval kariero. Zagotovo gre za enega od nosilcev naše igre," je za spletni portal Tuttomercatoweb.com morebiten prestop Beriča pokomentiral Darko Milanič, ki se zaveda, da bo nadarjenega nogometaša težko zadržal v štajerski prestolnici, saj je prodaja igralcev eden od glavnih virov prihodkov klubov, kot je Maribor.

Italijanski mediji sicer navajajo, da Slovenija ni več v modi, kot je bila pred leti, ko je Palermo v svoje vrste pripeljal pravo slovensko kolonijo. Slabše predstave v dresu moštva iz Sicilije so nekoliko ohladile tržnico, a to pomeni, da zanimanja ni. Odlične predstave Maribora v Evropski ligi so na plan izstrelile tudi Gorana Cvijanovića. Novopečeni slovenski reprezentant je trenutno na očeh italijanskega prvoligaša Torina - njihovi skavti naj bi si predstavo primorskega vezista ogledali že v Rimu, napovedali pa so tudi prihod v Maribor, kjer bo tekma vijoličastih in Tottenhama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.